Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Het is lief! Het is leuk! Het is aaibaar! Het is een….kat?

Het is een Bananya!!

Een kat in een bananenschil! Nya? Ontstaan in de verre verre Melkweg zijn deze geinige wezentjes op de aarde terecht gekomen. In de eerste instantie zie je een banaan, totdat het gaat bewegen! Dan komt er ineens een lief kleine katje eruit die springend door het leven gaat!

Vraag je je af waar het nou over gaat? Dat is niet nodig! Ga zitten en smelt want het is zo zoet! De familie Bananya’s introduceert zichzelf aan jou. Zo heb je een hele bups aan Bananya’s ; een cypers Bananya, een fluffy witte, een kortharige witte , een zwarte met een grappig strikje om , zelfs een papa Bananya en een baby Bananya!

1 voor 1 vertellen zij hun kleine verhaaltje. Ze zijn tenslotte allemaal anders! Die snoezige miauwtjes die je hoort. Yuki Kaji ging mauwend de studio in door deze wezentjes. En dat en bedenken dat hij naast dit ook Eren Yaeger van Attack on Titan heeft ingesproken. Hoezo een wereld van verschil?

Ik vroeg me af : hoe komt iemand erop om een half-kat , half-banaan wezentje te bedenken? Dat is best knap vind ik want ik denk dat hier nòòit op gekomen zou zijn. Vor de verhaallijn hoef je niet na te denken. Is die er wel eigenlijk? Niet echt maar waarom zou je een verhaallijn nodig hebben als je smelt van de schattige figuurtjes? Je hebt maar een klein uurtje nodig om door alle 13 korte afleveringen te racen.

Houd je van katten? Dan is Bananya een must-watch. Het is zò schattig en leuk dat het verboden oh moeten worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!