Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Het is niet een serie waarvan en zou verwachten dat het een Anime zou krijgen. Van veel ontzettend goeie manga’s komt er juist niks en van een hoop rare manga wel.

Devil’s Line van Ryou Hanada krijgt volgend jaar een tv-serie. Je zal denken ‘getver weer een anime over vampieren.’ Maar het is niet zoiets zoals Vampire Knight of Hellsing.

Tsukasa Taira is een studente die graag iets in de medische wereld wilt doen studeert aan de universiteit. Ze woont in een klein appartementje ergens in een drukke buurt van Tokyo. Haar huidige vriend is niet wat hij lijkt te zijn en hij wilt Tsukasa verlaten.Yuuki  Anzai , ietwat vreemde persoon die een halfling lijkt te zijn merkt dat die vriend niet deugt. Die ontmaskerd hem als een vampier. Tsukasa is geschokt en bevriest van de schok. Sinds dit moment houd Anzai de studente in de gaten. Hij komt regelmatig buurten bij haar apartementje en blijft steeds vaker. De twee bouwen een speciaals band op. Maar is het niet gevaarlijk?

Er is een goede stemcasting gedaan voor deze Anime. Zo doet de bekende Hiroshi Kamiya weer mee! Hij heeft o.a. de stemmen van Yato en Levi ingesproken. Yui Ishikawa die Mikasa Ackerman inspreekt zal de stem van Tsukasa op zich nemen. De stem van Yuuki Anzai zal gedaan worden door Matsuoka Yoshitsugu. Hij is bekend door het bespreken van Kazuto Kirigaya (Kirito) van Sword Art Online en vele andere series. Zo zullen nog meer erkende stemmen zich laten horen in deze Anime.

Goed idee of niet?

Zelf weet ik niet of het een goed idee is om an deze manga een anime te maken. De stijl is vrij moeilijk te evenaren en er zullen erg veel dingen moeten worden verandert. Zo aan de previews te zien lijken de personage helemaal noet op het origineel. De auteur tekent vrij griezelig maar volwassen. Iets wat je gaat missen in de serie. Daar lijken de personage op tieners terwijl ze ze al in de 20 zijn.

Het genre spreekt misschien ook niet zo aan. Het is geen Cliché romannetje maar een verhaal vol agressie , drama , tranentrekkers en dingen die je alleen snapt als je de manga hebt gelezen. Ik ben wel benieuwd hoe dit zal gaan uitpakken aangezien de manga nog volop loopt. De datum niet de première is of niet bekend, ik vermoed ergens volgend jaar. We gaan het zien of het topt of flopt …!

 

6 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!