Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

We wisselen het zo af, de ene keer hebben we het over een stemacteur of actrice en de andere keer over onze (favoriete) personages. Dit personage is zeker een favoriet van ons.

Deze week gaan we het over Usui Takumi. De held van Kaichou Wa Maid-Sama. Usui is als je hem voor het eerst ziet een popie middelbare scholier waar elk meisje verliefd op is en menig jongen jaloers op is. Hij kan zo’n beetje alles en heeft veel talent , niet dat altijd een voordeel heeft! Ook is Usui de eerste die achter Misaki’s grote geheim komt. En daar maakt hij graag misbruik van!

Nu de school waar hij op zit een gemengde school is geworden en Misaki de grote baas oftewel de president van de leerlingenraad is. Usui vind het leuk om Misaki maar ook wat leerlingen in de raad te vervelen, je moet wat als je zelf niks te doen hebt.

Hij heeft ook zijn serieuze kanten. Ze zijn zeldzaam maar ze zijn er echt! Usui is niet gauw onder de indruk van je en ook niet snel bang te krijgen. Laat z’n vrienden( + Misa) met rust en je hebt niks te vrezen. Hij is altijd erg rustig ,zelfs onder de meest zenuwslopende situaties.

Silerna : “Het is zo’n idioot! De koning van de gekke gezichten en droge opmerkingen! Als iemand daar goed in is, is het Usui wel! “

Yasumi: “Ik vind hem echt geweldig. Alleen al zijn gezichtsuitdrukkingen maken me aan het lachen.”

 

 

Baka Usui

Misaki is ook niet zo snel van Usui onder de indruk. Ze ergert zich groen en geel aan hem. Ze noemt hem dan ook vaak ‘Baka Usui’ (stommerd/idioot)en een pervert. Hij trekt zich er niks van aan en loopt meestal zonder enige uitdrukking weg. Moeilijk te raden wat er dan in zijn hoofd omgaat. Terwijl Misaki in veel situaties compleet uit haar kanariepan gaat bleef Usui altijd erg rustig of eerder emotieloos. Ze maakt zich ook druk dat hij haar grote geheim nooit zal doorvertellen. Ondanks dat ze zich zo ergert aan hem ziet ze ook een kant die niemand anders ziet ; lief, zorgwekkend en toch ook wel cool. Ze zal nooit toegeven dat ze hem toch wel aardig vind..

Silerna: “Die droge kop van hem zegt eigenlijk genoeg. Zeker in chibi vorm.”

Yasumi: “Zou het iets te maken hebben met dattie blond is? 😛 “

Hij is niet alleen super cool, maar gewoon in 1 woord humor! Wie is jou favoriete personage ? Zijn er vast genoeg! Zie ook Yasumi’s mening over Usui!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!