Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Het vervolg van QQ Sweeper. Fumi’s geheim en verleden komen op zijn plek terecht maar is dat wel goed?

De voorganger

QQ Sweeper is de eerste manga en tevens het eerste deel. Het vertelt het verhaal van Nashioka Fumi en Horikata Kyuutarou. Kyu heeft een speciale taak , het verdrijven van geesten in boze dromen met een bezem. Fumi raakt in dit ‘baantje’ verstrengelt en gaat in de leer bij hem.

Fumi draagt een raar geheim bij haar, een geheim waar ze zelf ook niks van weet. Sommige geesten noemen haar bij de term ‘Queen’ wat nogal raar is. Fumi herrinert zich niks van haar jeugd en leven door een ongeluk. Beetje bij beetje moet alles weer terug komen, maar is dat wel zo handig?

Kyuu doet er alles aan om dit geheim te onthullen zonder dat hij teveel vies hoeft te maken. Stel je voor dat de hele omgeving smerig wordt!

Wát is nou dat grote geheim?

Dat is wat we willen weten!! Helaas moeten we heel veel geduld hebben want er is een groot tekort aan vertalers en fansubbers voor Manga’s. Het eerste hoofdstuk is te vinden op Mangafox en andere bekende lees sites. Maar dat was al maanden geleden uitgebracht. Onbekend is dus wanneer we meer hoofdstukken kunnen lezen.

Ben je toch nieuwsgierig? QQ Sweeper is wel volledig online te lezen in diverse talen ( geen Nederlands) op zo’n beetje elke mangasite en je app.

Voor dit vervolg moet je helaas een engelen geduld hebben…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!