Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Naast Levi’s verhaal in A Choice With No Regrets. Komt dit jaar de tweede Side-story (OVA) van de serie Shingeki No Kyojin/Attack on Titan uit.

Het nieuws is deze week naar buiten gekomen. Waar het precies op gaat focussen is verder nog onbekend. Ook deze OVA is gebaseerd op de spin-off story van de manga zelf. Daar is maar 1 hoofdstuk van de 3 in het Engels te lezen.

Om spoilers te voorkomen zeg ik ook helemaal niks verder. Aan jullie de taak te gaan kijken of lezen als je nieuwsgierig bent ;).

Dat hoofdstuk gaat over Annie Leonhart en dat zal ook 1 van de hoofdpersonen van de OVA worden. De andere zal zich focussen op het verleden en leven van Mikasa Ackerman. Wat is er allemaal gebeurt in hun leven wat het maakt tot wie ze nu zijn? Wie waren belangrijk in hun leven? Hadden ze familie? Vrienden? Andere gebeurtenissen die heel intens waren? Of iets anders?

“This world is very cruel, but also beautiful.”

Een deel van Mikasa’s verleden weet men al door het lezen/kijken van Anime of Manga. Ze deelt een broer/zus relatie met Eren Yaeger en is beste vrienden met Armin.
Maar over Annie is vandaag de dag weinig over bekend. Eigenlijk niks behalve haar naam ,dat ze goed in diverse vechtsporten en niet erg gecharmeerd is van Mikasa of überhaupt andere mensen. En ze is een ukkiepukkie.

Shingeki No Kyojin : Lost Girls bestaat uit twee novels : Mikasa Gaiden : Lost in the Cruel World en Anime Gaiden : Goodbye, Wall Sina. Beide zijn niet geschreven door Hajime Isayama maar door Hiroshi Seko. Hij heeft vele scripts geschreven voor o.a. de originele Shingeki No Kyojin Anime, Kill La Kill en Owari No Seraph.

We zullen nog even moeten wachten. In december zal het opnemen beginnen van de 3 afleveringen. Het gaat wel lang duren want het opnemen zal pas eindigen in augustus 2018. Maar zo ongeduldig hoeven we echt te zijn! In April begint seizoen 3 (en dan hopen dat er geen uitstelling komt) van de originele Anime. Dus dan moeten we eerst die kijken voor we aan deze OVA beginnen xD.

Er zijn dus meer dan genoeg titans die gesloopt moeten worden door je favoriete personages ;).

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!