Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Titel : Maid kara Haha ni Narimashita- Become a Mother from Maid
Auteur(s) : Seiya Yuuzuki & Tsukimoto Asuka
Genres : Shoujo , Fantasie , romantiek en humor
Status : lopend
Aantal Engelse hoofdstukken : 18

Became a Mother From A Maid is een novel die door Seiya Yuuzuki is geschreven. Hetzelfde verhaal is later in tekening overgezet door Asuka Tsukimoto.

In het hedendaagse tijdperk wordt een studente wiens naam onbekend geraakt door een auto. Ze overleeft dit ongeluk niet. Maar haar verhaal eindigt hier niet..

Deze mysterieuze jongedame komt in een nieuwe wereld tot leven in de volgende generatie. Maar niet dezelfde wereld waar ze overleed! In een wereld vol magie en andere vreemde dingen is deze nu een volwassen vrouw een belangrijk persoon. Lily Ruzsa staat aan het hoofd van de huishoudsters en andere taken. Ze is de belangrijkste contact persoon voor de huidige prinses. Trots op wat ze bereikt heeft slaat om als Lily’s taak wordt overgenomen door een ander. Het is niet dat ze op straat zal staan.

Nieuwe baan..

Lily krijgt een andere taak. In dit land magie gelinkt wordt aan vernietiging en verdoemenis. Niet alle personen die deze kracht bezitten zijn automatisch slecht. Lily wordt als hoofdhuishoudster omgetoverd tot een moeder! Leonard Mariel is een tovenaar die erg gesloten is. Hij heeft een geadopteerde dochter die erg graag een moeder zou willen hebben. Lily weet in het begin niet zo goed wat ze met het meisje Jill aanmoet. Maar dat verandert snel als ze ziet hoe onschuldig het meisje is. Lily raakt snel gewend aan haar nieuwe leven als moeder. Ze maakt het huis schoon , kookt de maaltijden en doet de boodschappen. Maar wie is nou die Leonard die haar in heeft gehuurd?

Is hij slecht of misschien helemaal niet? Lily krijgt hem niet veel te zien in het begin. Hij is niet de meest sociale vlinder die je zou bedenken. Maar hoe langer Lily blijft hoe meer hij uit zijn schulp kruipt. Leonard blijkt gewoon erg verlegen en doet er alles aan om het huis heel te laten. Jill is dol op hem en weet amper tot niet van zijn magische krachten.

Zal er niet toekomst wat tussen Lily en Leonard op bloeien? Of blijft het strikt bij een zaken relatie? Het is aan ons om daar achter te komen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!