Het is bijna zover! Shingeki No kyojin 2!

WAARSCHUWING! Van het lezen van dit blog kunnen eventuele spoilers bevatten. Ik heb me best gedaan om het zoveel mogelijk te verkomen. Maar spoilers ontwijken is zoiets als dit hierboven…

 


Nadat het eerste seizoen uitkwam stonden fans al te stuiteren voor een seizoen 2.Het kwam er maar niet van of werd wéér met een jaar uitgesteld. Maar dan is in 2017 éindelijk zover!

Shingeki no Kyojin/Attack on Titan krijgt een welverdiend tweede seizoen!En misschien het wachten waard?

Wat kunnen we verwachten?

Seizoen 2 wordt ook wel ‘The second Phase’ ( fase 2) genoemd. Na de events van seizoen 1 gaat seizoen 2 verder bij het verslaan van de Armored Titan en Colossal Titan (dommerd en dombo zoals ik ze noem) want ….titans must all die! (volgens Eren).

Degene die de manga lezen zullen weten wat er zal gaan gebeuren. Er zullen ongetwijfeld geruchten rond gaan wat er en niet gaat gebeuren:

  • Bijvoorbeeld dat Eren een half-broer heeft? Met de naam Zeke.
  • Levi gaat dood…?
  • Een nieuwe ’titan shifter’ komt een bezoekje brengen.
  • Hanji laat zich het hele seizoen niet zien. Hoop ik niet! Hanji is géweldig!
  • We krijgen een veel betere kijk op het leven en geschiedenis van de Titans
  • Seizoen 2 krijgt een heel ander verhaal dan het originele (de manga) maar focust alsnog op Eren,Armin , Mikasa en Levi in de survey corps.
  • We komen er achter hoe men tussen de muren in komen te wonen.
  • Een nieuwe titan laat zich zien, maar deze ziet er anders uit en is veel sterker.
  • En vast nog meer dingen die niet waar zijn xD

Het is onbekend tot hoever seizoen 2 gaat komen qua verhaallijn en de manga. Toch hoop ik wel dat ze het originele verhaal gaan volgen. Ik haat het als Animes en Manga’s zo verschillen. Vaak is de aAnime er dan niet leuker op. Seizoen 1 gaat wel volgende de manga.

Als geruchten waar zijn en Hanji er inderdaad niet inzit. Doe ik geen moeite om te kijken, zij is de smaakmaker van de serie voor mij. En gewoon een debiel :D. We gaan in elk geval erachter wat Eren’s vader, dr Yaeger allemaal verborgen hield in zijn kelder of doom. En we krijgen ook vast een lesje geschiedenis in het ontstaan der titans. Hoe zijn ze ontstaan? Waar komen ze vandaan? Waarom zijn wij als mens hun snack?
Hopelijk komen we daar achter! Zo niet, dan weten we het nooit.

Shingeki No Kyojin begint ergens deze lente. Kan je ook niet wachten?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: