Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

In 2015 overleed manga tekenares Fujiwara Cocoa en liet een leuke, populaire serie na. Inu x Boku SS manga uit 2009 – 2014 kreeg in 2012 een anime adaptatie.

Romantiek, avontuur, met hier en daar een gaar personage dat de boel omgooit. De anime serie Inu x Boku SS is heeft geeft een andere twist op de manga. Shiirakin Ririchiyo ( niet de meest makkelijke naam) is de heldin in dit verhaal. Dit wat arrogante, stille , te zelfverzekerde hoofdpersoon verlaat haar ouderlijk nest om alleen in een appartement van een soort flat te wonen.

In deze flat wonen allemaal aparte mensen vind ik, niet één is er echt normaal ?. Alle bewoners hebben ook nog eens een hulpje met bijzondere krachten, de zogenaamde ‘Secret Service’. Ririchiyo’s hulpje is Miketsukami Soushi. Dit is tot grote ergernis van Ririchiyo, maar ik heb eerlijk gezegd meer medelijden met hem in het begin xD. Hij wil haar altijd tegen alles beschermen in whatever situatie, als een soort prins op het witte paard maar dan anders. Meer als een hondje. Cliché zou ik zeggen, maar toch ook weer niet. De vele personages rondom deze twee maakt het leuk. Het tweetal zelf vind ik niet echt boeiend. Zij is continu erg afstandelijk en hij plakt aan haar…zal ik nog even doorgaan? ?

Alle bewoners hebben een soort super kracht waardoor ze in een heel ander

 

individu veranderen, soort magisch meisje-achtig maar dan anders. Ook dit stuk houd de serie leuk en interessant. Zonder zou je waarschijnlijk snel afhaken.

De manga loopt veel verder dan anime waar dan ook een ander einde aan zit. Daardoor is de manga ook leuker en legt veel meer uit. Toch is Inu x Boku SS een best vermakelijke serie. Toch weer even wat anders!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!