Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Het vervolg op Durarara!!x2 Shou. En ook het 3de hoofdstuk van de serie. Het gaat verder waar x2 Shou eindigt, en nog altijd in het zelfde wijkje Ikebukuro van de stad Tokyo.

Al gaat de humor langzamerhand wat weg en valt alle serieusheid meer op zijn plaats nu. Je zal meer onbekende kanten van personages die allemaal terugkeren gaan ontmoeten. Mikado , onze hoofdpersoon dat langzamerhand verandert in een crimineel dan een held zit nog altijd verstrikt met z’n groep de Dollars. Terwijl hij met zijn eigen problemen worstelt , is er bij Shinra een meeting georganiseerd die zowel de kijker als Celty de vraagtekens bij zal zetten. Niet alleen dat maar vele dingen zullen vragen i.p.v antwoorden opleveren. Maar ook een hoop dingen blijven gelukkig nog steeds hetzelfde! Maar gaan er hoop geruchten en roddels door de wijk. Of ze waar zijn? Tja daar moet je zelf achter komen ;). Onze oude vriend Masaomi Kida komt weer terug in deze serie! Jammer genoeg niet als zijn grappige zelf, maar zijn enge serieuze kant. Tom & Shizuo krijgen een nieuwe collega die niet alles snapt van het vak.

Tijd voor actie!

3b4eb547516d40f97c8ca247f871de46
Dag auto

Ik ben blij dat er weinig qua personages is veranderd, al vind ik het jammer dat Shizuo en Izaya elkaar minder tegen zijn gekomen. Meestal gaat Shizuo dan met van alles gooien en slaan en dat is lollig. Dat mis ik in dit hoofdstuk wel.

Gelukkig is mijn favoriete bende van 4 er nog wel! Walker en otaku maatje Erika fantaseren er weer op los! Tot grote ergernis van ‘Dotachin’ en de ‘Van guy’. Je moet maar zo denken dat je beter in hun fantasie kan eindigen, dat is niet goed…xD. Maar wel grappig op zich, je komt bekende titels als je goed kijkt naar scenes met dit duo. Kijk dan voor de gein naar de Manga’s die ze lezen!

 

Toch mis ik wel een hoop humor in dit hoofdstuk van de serie, maar het is spannend
genoeg om tóch te blijven kijken! Tot grote ergernis van kleine personages die ook irritant waren in het vorige hoofdstuk (helaas).Gelukkig is hun rol nog kleiner geworden.
Wel zijn van een hoop leuke personages ook gesneden in hun tekst. Maar zoals ik al zei, de spanning is voldoende om toch te blijven kijken en je af te vragen hoe het verder gaat!

Op naar Durarara!! x2 Ketsu, de laatste van de serie!

Getagged

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!