Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Yasumi zei tegen mij dat ik maar moest beginnen met Durarara!! te kijken.Tja zij zal het wel weten dacht ik. En dat is dan gelijk weer een feit.

Durarara!! kent al wat meerdere delen. Het tweede deel heb ik pas geleden afgesloten. Namelijk Durarara!!x2 Shou.

Verder in het Ikebukuro van Tokyo komen een hoop nieuwe personages om de hoek kijken. Gelukkig ook alle bekende die je nog zal kennen van het eerste deel. De nieuwe personages spreken mij weinig aan. Eerder gezegd , ik erger me dood aan meeste en vind ze weinig toe voegen. Als ze er niet in hadden gezeten had je ze niet gemist, op wat taferelen van Shizuo na die hij met ze opvreet.

Waar Durarara!! zelf stopt gaat x2 Shou verder, Mikado en Anri blijven achter als Masaomi de stad uitgaat met z’n vriendin. Zijn grote rol in de serie is dus helaas ten einde, dus ik hoop dat hij in volgende seizoenen nog wel te zien is. Izaya en Shizuo vechten nog altijd gezellig door en Celty is nog altijd de hoofdloze courier die bij Shinra woont. Izaya’s 2 jongere zusjes zullen hun entree in dit seizoen doen, erg blij mee. Niet dus.

Als de één praat kan je beter je oren dicht houden, want ze ratelt aan één stuk door. Plus dat ze allebei best vervelend zijn. Ook de Russian Sushi heeft zijn netwerk uitgebreid. Een hoop criminelen uit Rusland komen een kijkje nemen in Japan. Of we daar blij mee zijn? Mikado en Anri krijgen een nieuwe klasgenoot die iet wat mysterieus is…en plakkerig. Het geweldige otaku groepje is er natuurlijk ook weer bij! Zij blijven zo leuk en debiel!

De spanningen tussen de Dollars en de andere groepen uit de buurt blijven botsen, maar eromheen gebeurt ook een hoop. Moorden worden gepleegd door een onbekende Russische blondine en haar hulpje; een klein meisje die Shizuo niet erg mag vanwege Izaya. Verwonderlijk weer. Gooi en smijt werk is er gelukkig genoeg! Dan kan ik met een gerust hart onder me bureau liggen rollen ^__^’….

Kortom, hoop spanning, avontuur, lollige stukken , actie en nog veel meer!

tumblr_nlzk1luoCR1tiivhqo1_500.gif
Schop de auto!

Meer informatie over Durarara!!x2 Shou vind je hier!

 

Bewaren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!