Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Daar is hij dan eindelijk! Speciaal ontwikkeld voor je telefoon! Vele avonturen staan jou en je vrienden te wachten!

Maar wat is Animal Crossing?

Even een kleine introductie : Animal Crossing is een franchise van Nintendo dat je laat stranden in een dorp vol met dieren. Jij als speler ben de enige mens die er rond loopt. De burgemeester weet bijna nooit raad wat te doen nu alle inwoners en bezoekers weg zijn gegaan. Maar nu jij er bent is het weer tijd om ze terug te halen! Naarmate je verder speelt en levelt komen er steeds meer inwoners terug en zal het dorp weer opbloeien.

In de versie voor Android en iOS krijg je je eigen kampeer plek en moet jij hem versieren en onderhouden. Je ontmoet vele nieuwe dieren rondom je kampeerplaats en je moet ze uitnodigen om te komen buurten. Het is eigenlijk exact hetzelfde als met versies voor de consoles. Het enige verschil is dat je andere spelers tegen kan komen. Je maakt je eigen poppetje met een gezichtje en kapsel naar keuze. Als je ‘bewoners’ gaat ontmoeten zul je allerlei dingen moeten verzamelen voor ze om vrienden te worden. Als dat gelukt is kun je ze uitnodigen naar je eigen kampeerterrein. Het is ook mogelijk om die van andere spelers te bezoeken! En eventueel een klein cadeautje achter te laten :).

 

Wil je van je verzamelde spullen af?

Maak dan je eigen kleine marktje aan! Simpelweg door op de ‘Market Place’ the klikken van de More tab. Loos wat je wilt lozen en geef het een prijsje.Andere die het misschien nodig hebben of kunnen gebruiken zullen het van je kopen. Jij bent het kwijt en je krijgt er centjes voor, wat wil je nog meer?! Zo zijn er nog meer dingen die je kan doen. Zoals je camper pimpen! De drie pinguin broers helpen je wel bij de OK Motors! Je kan de kleuren van de buitenkant van je camper aanpassen en de strepen. Ook kan je de binnen groter laten maken en inrichten, hoe leuk is dat! Het mooie hieraan is dat je niet gelijk hoeft te dokken voor hun service, betaal in termijnen tot je het gehele bedrag hebt afgelost! 😀

Het is namelijk logisch dat je in het begin nog nauwelijks wat kan uitgeven. Gelukkig gaat het vrij snel in dit spel dat je dingen verdient. Maak je eigen spullen en maak ook de spullen die vrienden willen zien op je terrein voor ze komen. Hoe meer dieren er komen hoe beter natuurlijk! Laten we ook hopen dat er regelmatig leuke updates zullen komen ^^.

Het is een leuk spelletje zonder dat je er teveel over moet nadenken en om je tijd lekker even te laten gaan voor wat het is!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!