Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Om de zoveel tijd is het weer even tijd om wat muziek in de tent te gooien. Hier komen weer wat favorieten die Yasumi en ik voor je hebben uitgezocht!

 

Je moet ervan houden, als je niet van herrie houd kan je deze beter overslaan. Door dit nummer ontdekte ik de band Gackt, een japanse rock band. Zij maakte de soundtrack Redemption voor Final Fantasy 7 : Dirge of Cerberus voor de PS2. 1 van de weinig spellen waar ik het nooit verder schopte dan het piep begin…

Het intro van Natsume Yuujinchou Go, het vijfde seizoen van de reeks. Vrij rustig net als alle vorige intro’s en outro’s en helemaal na het vorige nummer ;). Ik ben nog niet zover met de serie, heb pas het eerste seizoen gekeken. De soundtrack is gemaakt door Sasanomaly. Laat ik snel maar eens verder kijken!

De opening van Drifters. Ik ken deze Anime niet, Yasumi heeft deze uitgezocht. Ik denk ook niet dat het een serie voor mij is? Gospel of the Throttle is het intro en gezongen door Minutes ’til Midnight.
De manga Drifters is van dezelfde makers als Hellsing.
Ik heb deze anime niet gezien dus ik zeg er ook niet zoveel over…

Alle intro’s en outro’s van Kamisama Hajimemashita zijn zo schattig! Zo ook het tweede intro van het tweede seizoen van deze geweldige Anime! Kamisama No Kamisama door zangeres Hanae is rustig maar toch catchy! En het tweede intro is iets meer swingbaar^^.

Het intro van Durarara!! x2 Ten. Zelf vind ik het intro van het eerste seizoen het allerbeste ( In dit blog te beluisteren. ) Day You Laugh is gezongen door Toshiyuka Toyonaga.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!