Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Gaat dat wel goed samen? Ja en nee. Soms wordt kerst erg letterlijk genomen en soms wordt het verpest maar ach, kan je het schelen het is kerst! Maar hoe vieren zij het feest in hun series?

Gin haat kou, sneeuw en gaat ook nog eens op z’n plaat. Maar ze vieren er wel kerst! Gintama is Gintama

niet als het allemaal mis gaat, grappen aan overvloed zijn en als zelfs de kerstman en zijn handlangers er niet zijn. Of ze nou een kerstboom neerzetten, Gintoki aan de bar hangt met Santa,meedoen aan een sneeuwpoppen wedstrijd of dat er iets héél anders (wat eigenlijk niet kan XD) gebeurt.

Gintama doet het en met de ‘I don’t care wat er gebeurt!” modus aan. Geen cola of andere prik drinken tijdens het kijken..kan best pijnlijk zijn. Maar een gillende Shinpachi is ook leuk!


Een top 10 met (engels ingesproken) Animes met hun kerst scenes. Hetalia is in het engels niet slecht op zich, dan komen hun accenten wat meer naar buiten. Sword Art Online heeft een wat meer zielige aflevering tijdens kerst. Toradora laat je hart smelten! De helden van Digimon (2) viert kerst samen met hun digimons. Azumanga Daioh laat het letterlijk op z’n kop staan. Tomo geloofd niet in de kerstman en vraagt andere of zij dat doen. Net als Toradora is Kimi Ni Todoke ook te zoet voor woorden!

Er is geen kerst zonder Pokémon toch? Jynx speelt voor kerstvrouw en wandelt rond in de huizen. Wat een enge pokemon is dat zeg…Jessie van team Rocket was toen nog een klein onschuldig meisje toen ze Jynx spotte. De cast van Lucky star bespreekt hoe je het beste je kerst door kan komen. Zo zijn er meer Animes die op hun eigen manier het Kerstfeest vieren! Dat doen wij ook uiteraard.


 

Het kan ook dat je lekker op vakantie gaat. Naar de zon of de sneeuw. Ik zelf zou de zon kiezen want ik heb echt een hekel aan sneeuw en ik kan niet skiën. De groep van Noragami gaat ook op wintersport. Yato laat je zien hoe het moet! En wat niet moet….
Mocht je van Yato af willen, dat is gewoonweg onmogelijk. Maar wie wilt dat nou?! Ik bedoel, het is Yato! Ik persoonlijk zou niet van hem af willen :O.


Hele afleveringen

Wil je gewoon hele afleveringen zien? Het is vaak even zoeken. Maar als je ze vind dan vind je er gelijk genoeg! Sentai filmworks heeft een paar op een rijtje gezet. Als je goed kijkt komen de Animes die ik al genoemd toch weer naar boven : Hetalia : Axis Powers , Toradora , Lucky Star etc. Om je wat ideeën te geven kan Animes van deze lijsten bekijken :

Ranker geeft een flinke lijst met afleveringen die met kerst te maken hebben.
MAL mag dan niet ontbreken met haar lijst van maar liefst 20 Animes!
Madman Entertainment noemt ook hele andere Animes zoals Nichijou, Persona 4 en Haruhi Suzumiya.

Heb je dan nog niet genoeg om te kijken?! Dan wordt het toch echt Home Alone…dat is ook traditie! Voor mij dan :D.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!