Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

We vonden dat het een beetje tijd werd voor wat variatie. Dus deze keer is het tijd voor een stemactrice! Maar welke? Je zal haar vast kennen als Celty Sturluson!

We hebben het over Miyuki Sawashiro! Het is enige tijd geleden dat we weer een blog hebben geschreven.

Miyuki heeft een mooie diepe stem en niet zo erg kinderlijk vergeleken met andere stemactrices. Ze spreekt een hoop coole personages in met girlpower of jongens die een iets minder mannelijke stem nodig hebben… O.A:

 

Silerna : Miyuki heeft zoveel diverse stemmen. Maakt niet uit wat voor personage ze moet inspreken, het lukt haar wel! Maar de stoerste meiden zoals Celty, Ayane of Bishamon vind ik het leukst! Het is ook leuk dat ze mannelijke personages inspreekt!

Yasumi: “Helemaal mee eens! Miyuki is één van mijn favoriete stemactrices. Behalve goed acteren, vind ik dat ze ook erg goed kan zingen!

Miyuki zingt naast haar loopbaan als stemactrice ook nog. Vele stemacteurs en actrices in Japan zingen ook nog. Ze sprak ook als 1 van de eerste Japanse stemactrices een rol volledig in het Engels in, dat was Puchiko van Di Gi Charat. Op zich niet vreemd, tijdens haar middelbare school tijd bracht ze die door in Pennsylvania , Verenigde Staten. Zo leerde ze met gemak beter Engels te leren spreken. Nu oefent ze nog steeds als ze niet aan het werk is.

Miyuki heeft geel veel intro’s of andere anime soundtracks ingezongen, bijvoorbeeld ; Galaxy Angel , Negima!? En Arakawa Under the Bridge.

Silerna : Kortom, een supertalent!

Yasumi : “Zoals je inmiddels wel weet ben ik een fan van seiyuu live events. Hierbij doen de stemacteurs allerlei spelletjes. Een van mijn favoriete momenten is tijdens een event van Noragami waarin Miyuki commentaar heeft op het mooie schoeisel van Yuki Kaji.”

En Yuki Kaji vind slippers gewoon lekker zitten. In ons geval lijken het net bootschoenen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!