Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Zoals de titel zegt loopt deze comic snel vooruit. Elke zaterdag kan je een nieuw hoofdstuk verwachten!

Titel : Siren’s Lament
Auteur : InstantMiso
Status : Elke zaterdag update
Aantal Hoofdstukken: 78 tot nu toe

Siren’s Lament volgt het leven van Lyra. Ze is tevreden met haar normale leventje en alles loopt op rolletjes. Ze is niet het meest sociale persoon en heeft een eigen bloemenwinkel. De winkel heeft ze over genomen van haar oma. In principe heeft ze alles wat haar hartje begeerd. Op een dag gaat ze naar het strand en valt per ongeluk van een rots af. Ze kan niet zwemmen en verdrinkt! Een vreemd mythisch verhaal wordt haar redding! Tenminste ….is het geen droom? Lyra’s kleine wereld veranderd sinds die ene dag in een hele andere wereld. Haar wereld wordt gemengd met die van de Sirenes waarvan ze alleen dacht dat ze alleen in sprookjes bestonden!

Lezen met muziek!

Het leuke aan Siren’s Lament is dat je terwijl je leest ook muziek krijgt. Vooraf krijg je een melding dat je je geluid aan moet zetten. Wel is deze functie alleen op je pc beschikbaar en niet op de gebruikelijke manga lees apps. Siren’s Lament is te lezen op LINE webtoon. Op de app van deze site zal de muziek functie wel aanwezig zijn (denk ik) . Elke week wordt er een nieuw hoofdstuk gepost en je hoeft niet lang te wachten voor een update. Dat is het fijne!

Auteur Instantmiso (ze houd van soep denk ik?) heeft naast Siren’s Lament nog een comic genaamd Where Tangents Meet. Deze comic is al compleet en kan je ook op LINE webtoon lezen. Ze had waarschijnlijk niet verwacht dat haar comics zo populair zouden worden. Een droom voor elke striptekenaar!

Wil je Siren’s Lament ook lezen? Mangarock update hem ook elke zaterdag, Mangafox ietsjes later en wil je helemaal niet wachten? Op naar Webtoon! 😉

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!