Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Harry Potter fans waren blij met eindelijk een 3D versie van hun favoriete held en wereld! Maar nou is Harry Potter zelf nog niet eens op Zweinstein geweest! JIJ bent de beroemdste voorganger op Zweinstein met Hogwarts Mystery!

 

Grijp je kans en open de brief met de mededeling dat je mag gaan studeren op Zweinsteins Hoge School voor Hekserij en Hocus Pocus! Tijd om je spullen te gaan kopen op de Weg is Weg! Kies de toverstaf die bij jou karakter past, koop een ketel , boeken en alles er op en eraan. Klaar om je eerste jaar te beginnen!

Je personage is de jongere zus van Jacob Dinges. Ik noem hem even Dinges aangezien je de achternaam zelf mag invullen in het spel. Je bent door zijn stunts een bekend persoon in de school en iedereen kent je naam en reputatie verandert naarmate je vragen beantwoord die invloed hebben over hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen. Volg de spreuken lessen, brouwles en leer de geschiedenis van de duistere magie. Vele bekende professors kom je tegen en Hagrid is er ook!

Huisbeker, spreuklessen,vlieglessen, zwerkbal enz.

Verover de huis cup voor je afdeling en win van de spelers met het meeste aantal huispunten verzamelt. Maar van een ene Silerna Kazama win je toch niet zo snel ;).

Verander spullen in levende katten en verander ze terug in de originele vorm. En leer alle plekken van het grote kasteel kennen. Je kan ook vrienden worden met vele bekende personages. Ik kon me lol niet om beste maatjes te worden met Bill Wemel, want regels moet je breken en dat toch veel leuker met vrienden erbij? Je moet verschillende mysteries ontrafelen, je vrienden leren kennen , helpen zodat zij jou helpen als je ze nodig hebt en meer. Niet alleen bekende koppen maar ook nieuwe personages zullen hun entree doen. Naarmate je verder komt in je schooljaren, des te meer locaties in het kasteel en eromheen je kan bezoeken. Sommige plekken zijn alleen bereikbaar via evenementen.

Kortom er is genoeg te doen in je avontuur op Zweinstein en dat zal zo blijven tot je slaagt in je zevende jaar!

Dus grijp je boeken , uil en ketel en lets go!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!