Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Black butler of Kuroshitsuji genaamd is bij vele wel en niet in de smaak gevallen. Ik snap wel waarom.

Ciel Phantomhive is een jong knulletje en de enige erfgename van de Phantomhive familie. Kuroshitsuji speelt zich af in het Victoriaanse Engeland. De ouders van Ciel zijn op brute wijzen vermoord. Dat maakt Ciel als enig kind de enige erfgenaam van zijn familie die diepe banden heeft met de huidige monarch : koningin Elizabeth de eerste.
In mijn ogen is Ciel het meest vervelend van allemaal in de serie. Dat zich ook nog eens vrij meisjesachtig kleed. Hij bestrijd samen met zijn bulletproof/ninja butler Sebastian(ingesproken door Daisuke Ono!) die veel te knap is,de onderwereld van London. De butler is uiteraard geen gewone butler maar een demon. Dat merk je ook overduidelijk met gevechten. De leuke personages van de serie zijn (vind ik) alle hulpjes van Ciels villa.

Allemaal persoonlijk gekozen door Sebastian zelf.

Omdat Sebastian zijn taak als butler érg serieus neemt en alle plichten en taken die Ciel hem geeft blindelings opvolgt kan je deze serie best labelen als Yaoi. Ook de band tussen de twee laat gewoon meer zien dan baas en werknemer. Of zou ik zeggen soms té obvious…:/. Zo vreemd is het dus niet om dit te denken. Sebastian heeft een hékel aan honden! En is juist een grote kattenvriend. In een paar afleveringen zal je hem een kat zien aaien en er tegen praten. Of ze lopen achter Seb aan ..<3 YAY voor katten!

Door alle vele dingen waarvan ik totaal niet houd had ik toch nog reden genoeg om te blijven kijken. Het was toch nog interessant genoeg om niet af te haken. Ondanks het vele steenkolen Engels van Sebastian. Het is het allemaal nét niet of nét wel. En je moet ervan houden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!