Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Eens in de zoveel tijd maken we weer eens een server aan voor Minecraft. Omdat verder niemand anders die we kennen speelt is het zoals vaak het vaste duo.

Ik wil altijd de mooiste, grootste maar praktische gebouwen en huizen maken. Yasumi vaak alleen praktisch en mooi. Ik haal altijd zoveel mogelijk materiaal zonder creative modus te gebruiken. Meestal gebruik ik die om dingen te lozen (heb altijd teveel aarde)

Ik schrik héél snel…dus meestal als het donker wordt blijf ik verscholen in me tijdelijke krot/kuil/grotje van 2 bij 2 blokjes tot het weer licht is.

Yasumi : “RUN AND HIIIDEEEEEEEEEEEEEE!”

Sil: …….

Dat is onze tactiek als we nog niet kunnen slapen. Tenminste, ik ga meestal ninja modus met zwaard spinnen slaan zodat ik een pijl en boog kan maken.

Silerna : “PEW PEW!”

Yasumi is uiteraard een Anime figuur als poppetje. Maar welke? Ik denk dat jullie dát inmiddels wel weten! Nu op dit moment is ze bezig met haar huis.

Yasumi: “Het moet op een echte boom gaan lijken!”

De ingang moet je zoeken als je naar binnen wilt. Ik heb gewoon een voordeur. Haar voordeur is altijd verstopt en zoals het hele concept gebouwd wordt wordt haar huis meestal wel een doolhof.
Een échte boomhut!

 

 

Ik heb altijd verschillende skins. Ik vind Cookie monster zijn ook geweldig of iets anders debiels xD.Maar wie ik nu moet voorstellen zal iedereen wel weten.

Terwijl ik dit aan het typen was werd ik opgeblazen door een Creeper…(lopende bom). Het is dus een goed advies om eerst ergens veilig te gaan staan voor je weg gaat :). Ik zie ze altijd pas als ze achter me staan.

Ik heb altijd een heel standaard huis. Altijd vierkant en in het begin klein. Ik breid altijd uit naderhand. Dit keer alle planten in een ‘ kas’ beneden en me huis bovenin. Dakterras erboven zodat ik alles kan neerschieten en overzien :P.Kortom , klein, vierkant ,simpel en praktisch x).

 

Als we een krot hebben dan gaan we meestal de dichtst bijzijnde mijn in…Yasumi vooruit en ik erachter aan, ik schiet alles neer en Yasumi hakt de paden uit. Of ik hak ze uit en Yasumi hangt alle torches op, plaatst bordjes met ‘uitgang’ en hangt ladders op. Doorgewinterde mijn werkers!

Mijn Minecraft ziet er anders uit dan het origineel. Ik gebruik Purebdcraft resource packs om deze graphics te krijgen. Je kan hem hier downloaden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!