Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

6111d1ec714505f1ec06159a48a805f21424782478_full

Het is een broodje! Het is eetbaar, maar zou het niet doen! Het is een dier! Het is ook nog eens een donut! Het is….

DONYATSU!

Wat is het? Donyatsu…..dat is een kat …en een donut….^^’. Een soort hybride van beide. Half donut, half kat. Maar NIET eetbaar! Donyatsu komt terecht in een verlaten Japan.
Om precies te zijn ; een verlaten Tokyo in een woestenij wat ooit Shinjuku was.Donyatsu is het niet enige katachtige soort-van die er is.

Over deze kleine serie moet je niet teveel achter zoeken en over nadenken. het is gewoon grappig om te zien dat er ooit iemand opgekomen is om van broodjes katten te maken…En misschien is het ook verstandig om eerst de Manga te lezen voor je je waagt over de tekenfilm.
characterimg2Maar goed. Donyatsu de donut kat ontmoet na een tijdje zoeken een nieuw maatje : Bagel. 3x raden wat hij is! Mocht je je afvragen wat een Bagel is ; dat is zo’n Amerikaans broodje met een gat erin, beetje zoals een donut maar dan ander deeg. xD Omdat ze denken dat ze de enige levende wezens in de buurt zijn gaan ze hun gang door een spelletje te doen.

Maar niks is wat het lijkt als een nieuw levend geval aan komt rollen bij de 2! Ze zegtcharacterimg5 Ronya te heten is ook een kat. Maar dan in de vorm van een cake rol. Ze blijft volhouden dat Bagel-san haar iets beloofd had. Maar Bagel-san maakt liever zijn spelletje af met Donyatsu. Geirriteert pakt Ronya een stok , steekt hem door het gat van Bagel en Donyatsu en rolt beide over de weg mee naar een verlaten gebouw. Vanuit daar zullen de 3 broodjes katten veel meer leuke vriendjes en wezens ontmoeten!

Zoals ik eerder vermeldde moet je totaal niks verwachten van dit rare maar best lollige Anime. Je moet er maar opkomen om een zoiets als dit te bedenken…of een hele eigen wereld hebben. Tenminste, dan zou ik er nog niet opgekomen zijn maar goed.
Om even te lachen, je af te vragen of het nou eerder katten zijn of gewoon broodjes. Kan Donyatsu best aandoenlijk zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!