Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Niet veel Anime of Manga’s hebben een dier in de hoofdrol. Maar Chi verdient het om in de spotlights te staan! Samen met Poyo is ze misschien wel het allerschattigste katje ter wereld!

Ik presenteer : Chi’s Sweet Home!
 

De favoriete kleine muppet van mij! Chi’s sweet home focust zich op Chi, en levende  , beetje klungelige kitten die alles leuk vind.
Op een zonnige dag loopt Chi samen met haar mama kat en broertjes en zusjes te wandelen in de stad. Totdat Chi iets leuks ontdekt : een vlinder!
Blij en nieuwsgierig springt ze achter de vlinder aan, niet wetend dat haar moeder gewoon door loopt. Het vlindertje vliegt weg en Chi kijkt uiteindelijk om zich heen. ‘Waar is mama nu?!’ O nee! Arme Chi is verdwaald!

Niet wetend wat ze nu moet doen ploft arme Chi neer in een lokaal speeltuintje,helemaal alleen is ze nu! Totdat….een klein jongetje spelend in de speeltuin vlak voor Chi’s neus valt! Als het jongetje en zijn moeder Chi alleen opmerken besluiten ze haar mee naar huis te nemen. Er is echter 1 klein probleempje!

chi_s_sweet_home_atarashii_ouchi_1661In het appartement waar ze wonen zijn huisdieren helemaal niet toegestaan! Toch besluit de familie Yamada Chi te houden. Maar vanwege het verbod mag Chi niet naar buiten en moet ze voor alles en iedereen geheim blijven.
Chi snapt natuurlijk helemaal niet waarom maar daar vind ze het antwoord wel op! Zoals met alle kittens moet ze ook een hoop leren!

Veel baasjes die kittens hebben of hadden zullen vele taferelen gaan herkennen in deze serie! Zowel in het leren van dingen en het gedrag van Chi.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat er een nieuwe serie van Chi’s Sweet Home zou komen deze herfst. De eerste afleveringen zijn laatst uitgezonden! Met heel veel nieuwsgierigheid wacht ik tot alles is uitgezonden en online staat!
Voor nu moet je het doen met de allereerste serie van Chi’s Sweet Home!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!