Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! De fangirl komt in mij naar boven als ik die titel of naam zie! Yasumi en ik zijn het sowieso over één ding eens! Als je van katten , gewoon van dieren houd en/of van schattigheid….dán is deze Anime een MUST WATCH!

Waarom?…..
Dat zal ik eens zeggen 😀 HET IS GEWOON TE CUTEEEE!!

 

poyopoyo-1-3
De volgende ochtend….

Ahem…Poyopoyo Kansatsu Nikki zoals het voluit heet gaat over de ronde kat Poyo. Op een avond wanneer Satou Moe dronken uit een kroeg stapt en naar huis waggelt , valt ze zo blauw als een tientje boven op de ronde kat in slaap. Niet het bekende ‘Miauw!’ zal je horen uit Poyo maar juist het schattige “Hya!”. Als Moe de volgende ochtend wakker wordt en ontdekt dat haar fluffy kussen een levend wezen is , neemt ze Poyo mee naar huis , adopteert ze hem. Nu genaamd Satou Poyo , een erkend lid van het gezin bestaand uit hoofd van het gezin ; Shigeru ‘Papa’ Satou , broer Hide Satou en Moe satou.

 

 

 

 

poyopoyo-kansatsu-nikki-52-final1
De happy cast van Poyopoyo Kansatsu Nikki

Poyo die ook nog eens voor zijn dierenvrienden op komt is niet alleen lief maar ook ontzettend stoer! Maar als hij z’n bekje opendoet ben ik alweer gesmolten..want zeg nou zelf, dit ronde bolletje is toch onwijs leuk?! En dat niet alleen! Maar Poyo heeft vele
lieve vriendjes en iemand die hij niet aardig vind! Arme Broer Hide is niet zo’n fan van Poyo en dat laat Poyo ook duidelijk merken! Ik vind dat juist grappig, al zou ik het in echt wat minder vinden ^^’

Poyo is waarschijnlijk de liefste, schattigste, sterkste en leukste ronde kat ooit! De filmpjes zijn maximaal 5 minuutjes lang waarvan de intro langer is dan het filmpje zelf.Je bent in principe zo door de serie heen, maar het is het wel waard!

Getagged

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!