Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Ik ben al aardig op weg met mijn wekelijkse blog van de Gouwe Ouwe Animes. En ik ben nog lang niet van plan om te stoppen! Omdat ik vroeger zelf erg keek en vele waarschijnlijk met mij wil ik die series extra aandacht geven en weer even in het zonnetje zetten.

Sommige series zal ik niet leuk vinden. Sailor Moon heb ik altijd stom gevonden, maar ik neem ze wel mee in de blogs. Omdat ik ze zelf niet leuk vind wil nog niet zeggen dat iedereen dat vind toch? En Animes die ik wel leuk vind kunnen andere stom vinden 😛 zo zijn we gelukkig allemaal anders!

Tot nu toe heb ik maar liefst 8 blogs over een serie gemaakt. Ik ben er best trots op! Maar zijn er series die jij extra wilt zien of toch even in het zonnetje wilt zetten? Laat het me weten! Let wel op dat ze niet perse op de Nederlandse buis zijn geweest, maar wel wat ouder dan voor 2005. Anders is het misschien best raar als ik ineens een nieuwe serie in de oudheid ga noemen -giechel-

Staat je favoriet er al tussen? Hier kan je ook een paar geweldige series van vroeger treffen in mijn 4 delen van intro’s van vroeger.

[catlist id=4]

Tot maandag voor een nieuwe aflevering 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!