Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Ik ben als Chinees sterrenbeeld een aap. En dat kan wel kloppen vind ik zelf ^^’. Als je ze niet allemaal kent moet je deze nieuwe Manga lezen.

Eto Royale is een manga die vorig jaar begonnen is. Het volgt het verhaal rondom Kotobuki Ichika. Voor iedereen’s ogen een normale tiener met normale tiener problemen. Maar ze een geheim voor iedereen voor zich. Ze is namelijk vreselijk fan van Tokusatsu. Een show die je kan vergelijken met de Power Rangers of Kamen Rider. Ze schaamt zich een beetje dat ze dit zo leuk vind en het het liever verborgen voor de buitenwereld. Als ze na school naar huis loopt vind Ichika een puppy midden op de weg. Omdat hij er levenloos bij ligt besluit ze de dierenambulance te bellen.

“Woef!”

Terwijl ze wilt gaan bellen verandert te pup in een mens, iets wat je niet elke ziet! Maar als je van een hondje in wat anders verandert ben je natuurlijk niet zomaar iemand!
Ichika is helemaal flabber gasted en weet niet wat ze moet doen. De man vertelt haar dat hij één van de twaalf sterrenbeelden is die normaal aan de hemel staan. Elke duizend jaar wordt er een speciale wedstrijd gehouden waarbij mens en god moeten samenwerken om te bepalen wie de nieuwe twaalf sterrenbeelden worden.

Als je een beetje weet welke sterrenbeelden er in de hemel staan , en dan vooral de Chinese sterrenbeelden. Ichika wordt de ‘meesteres’ van het sterrenbeeld Hond. Je zal in bijna elk nieuwe hoofdstuk een ander sterrenbeeld ontmoeten. Het zijn niet alleen maar schattige dieren!

Je moet alleen nog geduld hebben. Deze Manga is pas vorig jaar begonnen en loopt nog volop. Mangafox heeft 4 hoofdstukken vertaald naar Engels. Hoeveel aantal hoofdstukken er totaal zijn is onbekend.

Auteur Ritsuhiro Mikami is nog niet zo bekend. Er staan (volgens Myanimelist) pas 3 Manga titels op deze naam.

Je kan wachten tot er meer hoofdstukken komen of vast beginnen aan dit leuke Shoujo verhaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!