Silerna’s Art

Verandering

Ik ben niet snel tevreden. Nu ook nog steeds niet. En dan bedoel het thema van me webbie. Ik stel nou eenmaal veel eisen aan een layout helaas. Zo zou ik gewoon 2 menu’s willen hebben waarvan 1 aan elke zijkant,content in het midden en blablabla nog meer gezeur hiero.?
Omdat WordPress nou eenmaal geen html maar php is heb ik daar wat meer moeite mee. Van php heb ik totaal geen kaas gegeten.

MAAR omdat ik mijn zogenoemde partner in crime , mijn bff wel php kent, mag zij lekker haar gang gaan op dit webje. Je moet dus niet gek op kijken of alles ineens anders eruit ziet. Of ik…..naja we gaan het wel zien en/of merken. Niet alleen het uiterlijk zal (hoop ik) veranderen. Maar ook dit blog zelf, want zeg nou eerlijk. Wie zit er nou te wachten op weer een blog waar ik het zoals altijd weer nergens over heb? Ook al vind ik het toch altijd weer knap van mezelf dat ik weer een flinke tekst vol met onzin heb gemaakt?. Binnenkort als alles een beetje meezit en meewerkt zullen hier al mijn reviews over manga verschijnen. Niet altijd manga’s maar ook webtoons en misschien wat andere genres. Naast dat heb ik ook nog eens besloten dat mijn webcomic ‘Friendly Neighbours’ een hele andere wending op zal gaan. De titel is bijvoorbeeld verandert en dat is niet het enige!

Zo ik heb het weer voor elkaar. Ergens gaat het me toch wel goed af dat vertellen over niks.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.