Preview : Kuroshitsuji, bullet-proof butler!

Oftewel the Black Butler. Een paar dagen geleden ben ik begonnen met het kijken van deze serie.Misschien ook wel omdat een hoofdpersonage wel wordt ingesproken door één van mijn favoriete stemacteurs.

Kuroshitsuji, de manga dat begon in 2006 en nog tot vandaag de dag geupdate wordt. Kreeg in 2008/2009 een Anime serie , vele spin-offs en zelfs 3 musicals (!). Maar vreemd is het ook niet als je de personages ontmoet van de serie.
De serie bevat 24 afleveringen, waarvan ik er 2 van heb gezien ?. Nu al na die 2 ene afleveringen ben ik tot over mijn oren verliefd op de butler, Sebastian. OMG hij is zóóó sexy o_O……-valt achterover-
En hij wordt nog eens ingesproken door Ono Daisuke! Die ook Shizuo  waarover dit blog gaat inspreekt.
De belangrijkste hoofdpersoon echter, vind ik nu al eerder vervelend …maar ik kan gelukkig makkelijk negeren ?. Ik ben heel benieuwd wat de avonturen van dit duo me gaat brengen. En of het eventueel mijn fangirl hartje nog sneller laat kloppen

Zodra ik de serie helemaal gekeken heb, komt er weer een review! Dan zal ik het uitgebreider hebben over alles wat me opvalt in de Anime.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: