Nyaatorrent offline wat nu?

De bekendste torrent site voor Animes met fansubs is offline. We vermoeden voor goed helaas. Allemaal wel erg toevallig als je het mij vraagt.

Maar wat moet je nou als je net als ik en vele andere afhankelijk bent van Fansubs? Goeie vraag. Want er zijn steeds minder alternatieven. Crunchyroll biedt voor mij niet de series aan die ik wil kijken. Of ik moet gaan betalen wat ik dus niet nodig vind. Ik heb gemerkt dat ik dat hun app over moet gaan op een betaalde account wil ik meer dan 1 aflevering van een serie wil kijken. No way!

Nyaatorrent(nyaa.se) bood alles aan, wel illegaal downloaden maar wat voor keus heb je buiten Japan? Officiële ondertitelings bedrijven zijn te lui om Animes te vertalen dus je kan je gauw op fan-subs uit. Mocht je je afvragen wat Fan-subs zijn, Yasumi heeft het keurig in dit blog uitgelegd!

Gelukkig heb ik nog wel een paar bronnen waar ik me Anime vandaan kan halen. Horriblesubs bijvoorbeeld. Zij zijn een fansub company die ons de gelegenheid geeft om onze favoriete series te kijken! Voor hoelang alles zal werken is onduidelijk want ons breinloze stichting Brein wil ook alles verbieden buiten onze grenzen. Horriblesubs is er ook van op de hoogte dan Nyaa offline is, zij zaten daar ook met hun downloads. Gelukkig bieden ze alles op hun eigen site ook nog aan!

Animeout is ook nog een torrentsite en is gelukkig nog niet offline! Hij bied ongeveer hetzelfde aan als Nyaa maar waarschijnlijk wat minder. Ik heb het steeds over Torrents maar wat is dat eigenlijk?

Heel simpel eigenlijk. Torrents of Bittorrents zijn downloads die jij download van andere gebruikers en weer doorgeeft(uploaden) naar andere downloaders. Het is wel allemaal illegaal trouwens :P.

Hi10Anime kan ook nog worden gebruikt voor je series. Bij deze site moet je een gratis account hebben. Als je die hebt kan je doen en laten wat je wilt. En gelukkig is hij best up-to-date! Én als deze twee niet werken? Tja dan hebben we pech. Nee hoor ik geef niet gauw op. Als het écht moet heb je nog Youtube en thepiratebay. Maar die bieden alleen de meest populaire series aan met of zonder ondertiteling.

Helemaal zonder zitten we (nog) niet! We geven niet gauw op als het gaat om onze favoriete Anime!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: