Silerna’s Art

Lastig,lastig….

Ik zou best meer willen posten, echt waar. Maar mijn grote verhalen vol met onzin zijn ook totaal niet interessant ofzo.
Zelf ben ik ook niet het meest sociale persoon. Ik kraam eerder alleen maar onzinnige dingen uit als ik weer eens zo’n bui heb.
Al mijn korte updates over m’n tekeningen en andere werkjes staan op Facebook en eventueel ook op Tumblr & Deviantart. Lees hier mijn nieuwe review over de schattige Poyo.

Plus dat ik nog continu ruzie zoek met mijn Copic papier. Op dat papier zit een speciale coating voor Copic markers en/of soort gelijke markers. Maar die coating zit erg leuk op één kant van dat papier. ERG LEUK als ik helemaal blij met m’n lineart al klaar om er vervolgens achter te komen dat de coating aan de andere kant zit! A fijn, dan laten we het er niet bij zitten en trek ik de lijnen opnieuw over op een nieuw papiertje…

Binnenkort wil ik mijn webcomic ook online hebben op me webje. Maar hoe of wat is net zo de vraag als bij mij grote tekeningen…maar daar kom ik nog wel achter (hoop ik).Voor nu is me comic alleen in het Engels te lezen op Tapastic. Waar ik sowieso elke anderhalve week een nieuwe aflevering post. Hoop ideeën worden mede mogelijk gemaakt door mijn bff en ikzelf. Soms heb je van die momenten dat je werkelijk geen idee hebt wat je nu weer moet proppen in 4 vakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.