Gelukkig 2020!


Officieel laten we de tiener jaren achter ons en gaan we door met de twintigers. Maar wat verwachten we in 2020? Ik zoals elk jaar niks. 

Waarom verwacht ik niks? Omdat ik simpelweg niet weet wat de toekomst brengt. En de voornemens, tja….ik houd me er gewoon niet aan 🤷‍♀️Het enige wat ik hoop is meer verkeer te trekken , meer art te verkopen en extra accessoires zoals brushes en patronen te verkopen ……en dat er éindelijk een Sims 4 uitbreiding komt met vakanties.😋

Ook hoop ik op meer samenwerkingen met andere kunstenaars. Me laatste poging was niet zo’n succes en werkte zelfs averechts. Gelukkig gaan we weer richting de lente. We mogen niet klagen met het zachte weer, maar het is gewoon o zo fijn als het ‘s avonds heerlijk lang licht is!☀️

Wat ben ik van plan?

ik hoop meer bezoekers te laten zien wat ik maak en wat mijn passies zijn. Ook wil ik de bezoekers kennis laten maken met artiesten in ons kleine kikkerlandje. Ken jij iemand die prachtige dingen maakt en wat meer aandacht verdient? Benader mij dan! Ik ga er met alle liefde achter aan. Professionele , nieuwe en amateurs , het mag allemaal! Stuur mij een persoonlijke bericht,mailtje of contact formulier.

Graag ga ik dan op onderzoek en maak ik er een leuk verhaaltje over.

Verder hoop ik natuurlijk prachtige nieuwe werken te presenteren en meer publiek te trekken! Dat is altijd een uitdaging op zich. Zeker met social media weet je niet hoe het gaat lopen. Tot nu

 

vind ik het tegenvallen. Zeker op platforms waarvan ze zeggen dat je 100% succes zal hebben. Daar is het bij mij net zo’n weegschaal :P. Ik krijg volgers erbij maar raak ze ook kwijt, lekker vaag dus xD.

‘Selected Artists’

Stiekem hoop ik ook dat ik wordt uitgenodigd tot ’the Selected Artists’ op Thesimsresource. Het is best leuk om je eigen content te maken voor de Sims. Ik deed het al voor de Sims 2, zeker huisjes bouwen heb ik altijd leuk gevonden. Het was altijd vrij ingewikkeld om je eigen kleding te maken.

Gelukkig is dat met de Sims 4 dramatisch versimpelt. Toch heb je wel enige kennis nodig over sommige dingen. Maar dat komt alleen van pas vroeg of later ;). Mijn content is gratis te downloaden op Tumblr en op Thesimsresource, alleen heb je op Tumblr geen last van vervelend reclames. Sowieso zijn alle kavels (bijna) alleen op Tumblr te downloaden. Waarom? Omdat TSR teveel achterlijke regels heeft met het uploaden van huizen, zoveel dat ik zoiets heb van ‘laat maar’. Ik hoop meer kleding en andere dingen te maken in de toekomst, ik zie zoveel leuke dingen op het internet *giechel*.

Er is al een nieuw accessoire pakket voor de Sims onderweg en EINDELIJK is daar dan hét opklapbed! In de Sims 2 was ik te lui om hem op te klappen, in de Sims 3 viel dat bed elke keer boven op me sim en ging hij/zij dood (ja dat schoot ook lekker op) en we gaan nu zien wat het bij de Sims 4 wordt :).

En er is zoveel meer wat kan gebeuren in dit jaar! Maar laat dat nog even wachten aub. 😀

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: