Silerna’s Art

Even geen blogs

Je vraagt je misschien af waarom deze titel? Omdat ik er niet ben! Even de zon opzoeken omdat Nederland die niet bied.

Soms denk ik gewoon dat ik in het verkeerde land terecht gekomen ben. De Nederlandse zomers zijn mij te nat en fris, de herfst vind in afschuwelijk met al die gore spinnenwebben in de tuin waar je dan doorheen loopt(!) , winter is helemaal 3x niks maar ben blij als het niet sneeuwt en als het een keertje lekker is in de Lente is altijd maar één dag! Dat was vroeger toch wel anders …..

Maar goed ik kan zeuren wat ik wil maar het wordt er toch niet anders op^^’. Helemaal hoef je mijn blogs niet te missen! Morgen en dinsdag heb ik wat ingepland en hopen dat wordpress het ook keurig post! Vrijdag ben ik weer van de partij.

voor nu , tot snel !;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.