Een winters tintje

Ook al heb ik liever geen winter. Toch maar even wat sneeuw en nieuwe headers.

De winter is vrij zacht hier maar ondanks dat al me haar rechtovereind staat en niet meer naar beneden gaat, dat ik elke keer de auto weer moet schoon krabben, dat het toch overdag net nacht is… ben ik er alweer klaar mee.
Maar ach het is over 2 weken kerst en dan maar je toch weer de boel versieren enzo. Ik heb dit jaar besloten geen kerstboom aan te schaffen, met als hoofdrede dat ik toch niet aanwezig ben op kerst zelf.Hebben jullie ook altijd het idee dat je véél meer tijd moet hebben voor kerst? Ja ik ook en dan heb ik het niet over de tekeningen en deadlines die ik nog moet halen ?.
Me webcomic is omgedoopt naar Silerna’s World. De grootste reden daarvan is omdat Friendly Neighbours niet meer voldeed aan het thema en aan de personages. Vandaar dat het nu me eigen wereldje is geworden wat het eigenlijk al was . Maar omdat ik eigenlijk nog niet wist hoe ik me comic dan maar moest gaan noemen liet ik het gewoon zo. Soms moet je van die spontane ideeën hebben. Die zijn meestal toch het beste.? Aangezien dat erg lang kan duren voor je zulke ideeën krijgt… xD

Binnenkort zullen er weer wat reviews en andere blogjes over Manga of iets dergelijks volgen! Yay!

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: