Silerna’s Art

Boku ni Natta Watashi: Het is nooit wat het lijkt!

Boku ni Natta Watashi is weer even wat luchtigers , grappiger en raar dan andere shoujo manga’s.
Secret Girl, zoals het heet in het engels is getekent en geschreven door Ako Shimaki.
Deze auteur heeft al vele manga’s op haar naam staan. Vele zullen niet bekend zijn maar zodra je 1 leest, herken je de andere ook. En al zeker door haar leuke en vlotte stijl van tekenen!

 

Boku Ni Natta Watashi gaat over een tweeling broer en zus. Broer lief Akira nam de benen om fotograaf te worden en nu is arme zus Momoko die eigenlijk naar een normale school had moeten gaan de pineut! Mama lief vond maar dat Momoko naar de school van haar broer moest gaan in zijn plaats! O jee! Als jongen verkleed moet Momoko tegen haar wil in naar die school en daar nog een kamer delen met een echte jongen ook. Ze is uit huis getrapt en moet het verder maar uit zien te zoeken.

Ik vond die moeder dus al gelijk een stom mens xD. En dat bleek ook wel, aangezien ze nog een klein rolletje door het hele verhaal heen heeft.
Maar goed, gelukkig is het maar een heel klein rolletje ^^’.
Alle andere personages in het verhaal zijn wel interessant, grappig en leuk. Er zit erg veel humor in dit verhaal en romantiek ook. Hier en daar ruzie momenten en momenten waar je misschien aan kan ergeren. Maar als je dat allemaal weg kijkt, is dit een leuke manga om even te lachen en wat anders te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!